Legjobb hely a kajak a connecticut

A hullámzó hegyi folyóktól a Long Island Sound elszigetelt szigeteire, a Connecticut a kajakosok széles választékát kínálja. Az ilyen lehetőségek széles választékát kínáló államban a kajakozás legjobb helyének kiválasztása félelmetes feladat, de ha tesztelni szeretné a víztelenítő készségeket, vagy egy csendes délutánt szeretne eltölteni a vízen, számos helyet talál a kajakozáshoz Connecticutban .

Roll a folyón

A Housatonic folyó a Connecticut egész hossza mentén dél felé áramlik, és kilométert mutat az elsődleges kajakos pályák után. A felső rész, a város közelében, Canaan, tökéletes a kényelmes evezős utazás, a széles, mély víz és az áram annyira enyhe, hogy a nyáron, hogy tud lapozni upstream kevés ellenállást. A part túlnyomórészt fejletlen erdős és rétes földek, bár a folyó röviden párhuzamba áll a 44-es útral néhány mérföldnyire a Canaan után. Távolabb délre a Housatonic New Milford és Monroe között húzódik, hogy a Lillinonah-t alkotja, ahol a kakayers felfedezheti a partvonalat, és a basszus, a csuka és a süllőháló vonalát vonzza. Jelenlegi Connecticut halászati ​​engedély szükséges.

A szigetek között

Az óceán kajakosoknak nehéz lenne egy festőibb helyet találni, mint a Thimble-szigetek. A Stony Creek partjainál, Dél-Közép-Connecticuton található a terület, ahol több mint 300 sziget található, és kőköpött, de néhányat csak az alacsony dagály alatt fedeztek fel. A 10 mérföldes kajakos kirándulás, amely a Stony Creek Town Dock és Beach strandtól indulhat, több tucat sziget sziklás partjait is elviszi. A Long Island Sound ezen a részén a vizek általában nyugodtak, de a durva időjárás kiderülhet. Az életmentő kabátok és a stabil tengeri kajakok elengedhetetlenek, és egy navigációs térkép hasznos, hogy végigjárja a szigetek és a zátonyok labirintusát.

A Rapids pásztázása

A Farmington folyó sokféle körülményt kínál a kajakosoknak, a könnyen navigálható síkságtól kezdve a kihívó viharokig. A Whitewater kajakosok számára sok a nagyobb vízesés a folyó felső szakaszán fekszik, mielőtt Connecticutba költözne Massachusettsből. A Connecticut-paddlerek továbbra is kezelhetik az enyhe-közepes csapadékvíz-szakaszokat az I. és II. Osztályba tartozó területeken, különösen a Tariffville közelében, néhány mérföldnyire a Route 185 hozzáférési területen belül. A Farmington folyó legtöbbje meglehetősen lapos marad, bár erős áramlat van. A Farmington összefolyódik a Connecticut-folyóval Windsor közelében, és ez a nagyobb folyó könnyű evezést biztosít egészen a tengerpartig.

A vadonba

Amikor a Connecticut-folyó találkozik a Long Island Sound-szel, a száj szélesre nyílik, és hatalmas öböl alakul ki, amely buja vizes élőhelyekkel és ökológiailag változatos sós mocsarakkal van bélelve. A folyó keleti peremén nagy kiterjedésű vizes terület komplexum található. Itt a kajakosok a mocsári fű, a tengeri levendula és a tengerparti aranyárkány labirintusában mozoghatnak. A navigációs térképek elengedhetetlenek, ha mélyre akarsz menni ezen a területen, de az intrepid paddlereket teljes csend és magány jutalmazza. A Great Island környékén lévő vizek eléggé sekélyek ahhoz, hogy a motorcsónakokat és a jet-ski-ket megtartsák, de a kajakok könnyedén áthaladnak, így valószínűleg csak tengeri madarak és teknősök várják a társaságot.