A guggolás teszi a butt nagyobb?

Ha van egy vékony alakja, a gitárosképedet fejlesztve segíthet a nadrágod növelésében és nagyobb méretben. Az orr izmok vagy a gluteusok a gluteus maximus, a gluteus medius és a gluteus minimus. A test legnagyobb izma, a gluteus maximus, a fenék megjelenésének többségét jelenti.

Megfelelő guggó alak

A megfelelő formájú guggolás végrehajtása kulcsfontosságú a gluták fejlődésének maximalizálásához. Álljon magasra a lábad kissé szélesebb, mint a csípő szélessége. Engedje el a gerincét, húzza a hasizmokat a gerincére, és csúsztassa a vállát a hátán. Hajlítsa meg a térdét és csípje vissza a csípőjét, miközben leereszkedik a fenekére a padlóra, hagyja, hogy a törzs kissé előre hajoljon. Ne hagyja abba, ha a combja párhuzamos a talajjal. Tartsa a hátát egyenesen és térdre a lábujjaid mögött. Tartsa a összehúzódást egy számjegyig, majd nyomja meg a lábát, hogy igazítsa a lábát, és álljon felfelé.

szempontok

A guggolással szembeni ellenállóképesség növelheti a glutationok gyorsabb kimerültségét. Ellenállási példák: súlyzók, rúdcsíkok, kábelcsigák, ellenállók, kettlebellek és orvosi golyók. Az ellenállás szintjének lehetővé kell tennie, hogy három, nyolc-tizenkét reprodukciót hajtson végre, megfelelő formában. Hajtsa végre kétszer-háromszor a guggolásokat, így a helyreállítási munkák között 48 óra lehet.