A squash magvak előnyei

Ha mindig dobja el a squash-ban található magokat, akkor számos potenciális táplálkozási előnyről hiányoznak. A squash magok magas kalóriát tartalmaznak, és számos tápanyagban gazdagok, beleértve a telítetlen zsírt is. Lehet, hogy szezonális squash magokat kívánsz a mocskos ízek elfedésére, ezért vegye figyelembe a táplálék tartalmát az étrend értékelése során.

A pörkölt squash magok egynegyednyi adagja – mintegy 85 mag – 126 kalóriát biztosít, amely a napi 2000 kalóriatartalmú bevétel több mint 6% -át teszi ki. A squash magok kalorikus sűrűsége előnyös, ha megpróbálsz súlyt szerezni, mivel több kalóriát kell fogyasztania, mint amit naponta fogyaszthat a súlyhoz. Ez nehéz lehet, ha nagy mennyiségű, alacsony kalóriatartalmú ételeket választ, így ebben az esetben a kalória-sűrű ételek, mint a squash magok, jó választás.

A squash magok magas zsírtartalmúak, mivel minden egyes adagban 5,5 gramm zsírt tartalmaz. Ez a zsír azonban telítetlen, amely kalóriatartalmú, de hasznos lehet. Az Országos Egészségtudományi Intézet elmagyarázza, hogy a szénhidrátok rovására a telítetlen zsír és a fehérje fogyasztása növelheti a szívbetegség kockázatának csökkentését.

A squash magok 15 gramm szénhidrátot tartalmaznak 1 gramm adagban. Bár a szénhidrátok energiát biztosítanak a szervezetnek, a szénhidrátbevitel korlátozása segítheti a fogyást. A “Belgyógyászati ​​Levéltár” 2006. februári számában megjelent kutatási tanulmányok áttekintése azt mutatta, hogy az alacsony szénhidráttartalmú étrend gyorsabb fogyást eredményezett, mint a szénhidrátokban magasabb diéták.

A squash magvak fehérjében gazdagok, mindegyikből 5 grammot adunk. Testét fehérje segítségével segíti a szervezet szöveteinek növekedésében és fejlődésében, ezért a MedlinePlus naponta 50-65 gramm fehérjét fogyaszt. A squash magok egy adagja ennek az összegnek 10 százalékát tartalmazza.

Kalória

Diétás zsír

Szénhidráttartalom

Protein tartalom