Lehet 11 évesek kap hat pack abs?

Annak érdekében, hogy egy 11 éves kortól hat csomag abs-ot kapjon, szüksége lesz a kardió aktivitásra, az edzésre, az egészséges táplálkozásra, és ami még fontosabb, bizonyos hormonális feltételeknek kell fennállniuk, amelyek gyakran nem állnak fenn 11 -éves fiúk.

A kalória túlzott fogyasztása megakadályozhatja, hogy hat darab abs-ot érjen el. A 11 éves korosztályban valószínűleg még előfordul, hogy a kalóriabevitel napi 2500-3000 kalóriát tartalmaz, a KidsHealth.org szerint. A felesleges zsír a gyomrában megakadályozza, hogy hat csomag abs legyen, így több kalóriát kell elfogyasztania, mint amit fogyaszt. Az élelmiszerekből és italokból fogyasztott kalóriák mennyiségének figyelemmel kísérése jobb ötletet ad arra, hogy hány kalóriát fogyaszthat naponta. Ha több kalóriát eszel, mint a tested, akkor a kalóriákat zsírként tárolják és hatos csomagot fedeznek fel. Ez nem azt jelenti, hogy enni kevesebbet eszik, de enni több egészségesebb ételeket a napi élelmiszer-csoportok, így továbbra is megkapja a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat, amíg a szervezet növekszik. A diéta többségének gyümölcsből, zöldségből, teljes kiőrlésű gabonából, sovány húsból és alacsony zsírtartalmú tejből kell állnia.

A six-pack megjelenésért felelős izmok a rectus abdominis. Ha alacsony a testzsír, akkor ezek az izmok láthatók lesznek. Ha azonban túlzott zsírszövet van, ezeket az izmokat le kell fedni, és el kell veszítenünk a zsírt ahhoz, hogy hat csomagot kiderítsünk. Ha még nem kezdödött a pubertás, a szervezetnek nincs olyan nemi hormonja, amely lehetővé teszi az izmok építését, a Palo Alto Orvosi Alapítvány szerint. A hat csomag még mindig látható lesz, de a pubertás kezdetéig nem lesz képes növelni a méretét.

Miután a pubertás elkezdődött, célzott erő-edzés gyakorlatokat végezhet. A hasi gyakorlatok, mint például a dörzsölés és a fordított dörzsölés minden más nap, segíthetnek a középső szakaszon. Ha gyakorlatilag hatékonyan végzi a gyakorlatokat, az izmok kevesebb mint 20 ismétlődést tesznek ki, az Egyszerű Fitness megoldások szerint. A hasi testmozgás nem fogja észrevenni a derék méretét. Erő-edző berendezések a test minden területéről egyenletesen égnek zsírok.

11 éves korig fizikailag aktívnak kell lennie legalább egy órát naponta, de lehetőleg naponta több órán át aktív. Minél intenzívebb az aerob tevékenységed intenzitása, annál több zsírt tudsz elveszíteni az ablaktól. A kerékpározás, a sport, az úszás és a túrázás mindannyiunkat kalóriát égethet, és csökkentheti a zsírt a hasi régióból. A napi háztartási feladatok elvégzése lehetővé teszi a kalóriák elégetését is.

Kalória

Az izmok

Erő edzés

Aerob tevékenység