Tudsz főzni a sertéshéjat egy zsákban?

1525-ben a sertéseket Észak-Amerikába vezették be. A sertéshús csak egyike az amerikai vacsorákon népszerű sok darabnak. A sertéshús roston, vagy a bélszín, a sertés bordái alatti területről származik. A sütőtök főzéséhez sütőzsák használatával általában csökken a főzési idő – és egyszerűvé teszi a tisztítást.

Jellemzők

A sütőzsák használata lehetővé teszi, hogy főzze az ételeket anélkül, hogy a serpenyőben minden zűrzavart kifogástalan volna. A hőálló zacskó a sertéshúst elkapja, így nem ragaszkodnak a serpenyőhöz. A zsákban zárt drippingseknél a folyadék nem párolog. Mivel a hús saját gyümölcslevekben főz, a kész csonka nedves és puhább, mint száraz.

Kiválasztás

A helyesen méretezett sütőzsák kiválasztása elengedhetetlen. A sertéshús 2-1 és 10 kilogramm közötti méretű. A sütőzsákok különböző méretűek. Egy kis sertéshús liszt főzhet egy nagy sütőzsákban. A nehezebb darabokra használjon zsákot, amelyet pörkölködő pulykák számára terveztek. Amikor a süteményt a táskába helyezi, akkor a testnek tágasnak kell lennie. A zsákok kibővülnek, miközben a sertés szakácsok és nedvesség képződik. A zsák nem terjedhet ki, ha túl kicsi. Ez zavarhatja a sütési folyamatot.

Liszt

A liszt vagy a lisztpótló, mint például a kukoricakeményítő, kulcsfontosságú összetevő, ha a sertéshéjat egy táskában sütjük. A lisztet keverik össze a zsír és a gyümölcslevek a sütő zsákban, hogy megakadályozzák a táska kitörését. Mindig öntsünk egy evőkanál lisztet vagy lisztpótlót a zsákba a főzés előtt – majd rázzuk fel a zsákot, hogy eloszlassuk a lisztet. Ha receptje sűrített mártást vagy mártást igényel, adjunk hozzá több lisztet a jelzettek szerint.

Sertéshús

A sütőzsák használata nem változtatja meg a sertéshús előállításának alapjait. Melegítse fel a sütőt a fűszerezés előtt. A legtöbb sütőzsák kanyargós kötéllel van felszerelve, amelyek segítik őket. Ha nem, vágja le a zsineget a zsák bezárásához. Helyezze a sütőzsákot egy legalább 2 hüvelyk mély sütőedénybe. Főzzük a sertéshéjat, amíg el nem éri a belső hőmérsékletet, 160 ° Fahrenheit.