A magas vérnyomás veszélyt jelez

A magas vérnyomás számos olyan emberben jelen van, akik nem tudják, hogy ez a rendellenesség. A hipertenziót csendes gyilkosnak nevezik, mert túl gyakran a betegség első tünete a szívroham vagy a stroke. Ennek megakadályozása érdekében a természetben és a testmozgásban kijutni, a virágokat élvezni, és hagyja, hogy a természet megnyugtató pihenést biztosítson az életben. Rendszeres orvosi ellenőrzést is kaphat. Ha a magas vérnyomás tünetei magas vérnyomás jelentkeznek, azonnal forduljon orvoshoz. Hívja a 911-et azonnal, ha valaki váratlanul elájult.

A vérnyomás szintjének követése

A felnőtt vérnyomásának 140/90 alatt kell lennie. Az American Heart Association kijelenti, hogy “az USA-ban egy-három felnőttnek magas a vérnyomása, körülbelül 30 százalékuk nem tudja, hogy van.” Körülbelül 73 millió amerikai magas vérnyomással rendelkezik. Rendkívül fontos, hogy rendszeresen ellenőrizze az orvosát a vérnyomásszint ellenőrzésére. Tartson nyilvántartást a vérnyomásszintről szóló valamennyi jelentésről, és figyelmeztesse az orvost, ha hirtelen megváltozik a vérnyomása.

A magas vérnyomás kockázati tényezői

A magas vérnyomás gyakori kockázati tényezői közé tartozik: az elhízás és a testmozgás hiánya, a magas sótartalmú étrend, a túl sok alkoholfogyasztás és a stressz, a magas vérnyomás kockázata 35 év feletti életkorral nő. Az afroamerikaiak magasabb kockázata van a magas vérnyomásnak Mint más nemzetiségek.

Vérnyomás veszélyt jelent

A magas vérnyomás szédülést, szédülést, szétesést, émelygést, mellkasi fájdalmat, fejfájást, orrvérzést, sportos szívet és zavart okozhat. Ha ezek közül a tünetek közül bármelyik előfordul vagy előfordul, akkor nagyon fontos azonnal orvosi ellátást kapni. A magas vérnyomás veszélyének figyelmen kívül hagyása veszélyes.

A magas vérnyomás tüneteinek megelőzése

Lépjen ki egy séta vagy más gyakorlat, amely segít ellenőrizni a magas vérnyomást. Fenntartja az egészséges súlyt, és válasszon olyan ételeket, amelyek természetesek és egészségesek. Egyebek mellett több zöldséget, gyümölcsöt és gabonát, és kevésbé húst fogyaszthat az általános egészség javítása érdekében. Kerülje a magas sótartalmú ételeket. Ha a vérnyomáscsökkentő gyógyszert felírták, rendszeresen vegye be az utasításokat. Ne hagyja ki a gyógyszert, hacsak orvosa ezt nem mondta el.

Építsd meg az életet, amire szükséged van

Légy proaktív az életben való célok elérése érdekében. Építsd meg a boldogság eléréséhez szükséges életet. A hipertónia és a stressz túl gyakran előfordul, amikor egy olyan életet érzi magát csapdába, amely nem jutalmazó, és nem kapcsolódik élet álmaihoz. A boldogság kimerült, amikor az élet úgy érzi, mintha olyan futópad lenne, amely nem ösztönző vagy élvezetes. Az optimális egészséget könnyebb elérni, ha aktív, és álmok megvalósítása érdekében.

Légy proaktív, és kövesse az összes kapott orvosi tanácsot a magas vérnyomás kezeléséről. Fontos, hogy folytassuk a magas vérnyomás kezelésére adott utasításokat. Nagyon veszélyes abbahagyni a magas vérnyomás elleni gyógyszert, csak mert a tünetek enyhülnek. Gyakran végezzenek orvosi vizsgálatokat, és lépjen kapcsolatba az orvossal, ha új tünetek jelentkeznek.

Kövesse az összes orvosi tanácsot