Egy egyszerű módja az egész kukoricának feltörésére

Ha valaha az állatkertet vagy a madarakat az állatoknak az automatából durva magvak használatával táplálta, valószínűleg kezelték a repedt kukoricát. Ha a száraz kukoricamagot repedt kukoricába helyezi, akkor kiváló állati élelmiszert és hosszú élettartamot biztosít. Minden olyan kukorica, amely kevesebb, mint tökéletes az emberi fogyasztásra, felszívódhat a repedt kukoricába, és a csirkékhez és a szarvasmarhákhoz táplálható. A megrepedt kukorica gyorsan elkészíthető és könnyebben tárolható, mint az egész kukorica.

Távolítsa el a kukoricából a héjakat erős húzó mozgással. A héjak hámozhatók és eldobhatók.

A kukoricát éles késsel vágja le a csontról, amíg az összes kernel eltávolításra kerül. Folytassa ezt a folyamatot mindaddig, amíg a kukoricát el nem távolították az összes csobogástól.

A kukoricamagot dehidratálóban helyezzük és hat-tizenkét órára magasra melegítsük. A kukoricának nagyon száraznak és törékenynek kell lennie készen.

Helyezze a szárított szemeket egy durva élelmiszer-malom takarmány-részébe. Kerülje az adagoló tetejének betöltését, hogy a rendszermagok ne kerüljenek a tetejére.

Lassan forgassa el az élelmiszer-malom fogantyúját a szárított magok feldarabolásához, és repedt kukoricát termel.

Továbbra is hozzá kell adni a rendszermagot a malomhoz, amíg az összes kukorica el nem törik.

Helyezze a repedt kukoricát egy zacskóba vagy zárt tárolóedénybe.