Baseball-információ gyerekeknek

Ha a kölyök egyike azon fiatalok millióinak, akik elveszik az alkalmat, hogy játsszanak az amerikai időtöltésről, akkor van némi információ a baseballról, amelyet érdemes tudni.

szabályok

Különböző szabályok szabályozzák a különböző ligákat, beleértve a középiskolát, a főiskolát és a szakembereket. A legelterjedtebb gyerekjátékokra vonatkozó szabályokat a Little League készítette el, amely több mint 2 millió gyerek számára világszerte játszik. A szabályok nemcsak a játékot lefedik, hanem milyen felszerelést lehet használni, és hogyan kell a mezőt készíteni. A Little League kisgyermekek általában hat inninget játszanak, de különleges esetekben akár négyet is le lehet vágni.

csapatok

A szervezett baseballban kilenc játékos játszik egy csapatban: egy kancsó, elkapó, az első, a második és a harmadik base játékos, a shortstop és a három outfielder. A bajnokságtól függően egy csapat korlátozott számú játékost kaphat a névsoron, hogy megmentsen a költségeket, vagy győződjön meg róla, hogy mindenki lehetőséget kap a játékra. Ha szórakoztató játékokról van szó, ha nem talál 18 gyereket a játékhoz, még mindig van egy játékod, ahol kisebb számú játékos van a csapatban. Ha páratlan számod van, akkor egy játékos mindkét csapatban játszhat.

denevérek

A denevérek különböző súlyokkal és hosszúságokkal jönnek, attól függően, hogy játszol. Ha erős vagy, akkor egy nehezebb denevér lengődik, ami segít eltalálni a labdát. Egy könnyebb ütés is eltalálja a labdát, mert könnyebb lengetni, így a denevér gyorsabban megy, amikor megfelel a labdának. A hosszabb denevér nehezebb lengeni, de mivel a denevér vége hosszabb ideig tart a labda elérése érdekében, nagyobb sebességet hoz létre, és ez segít a labdát messziről is elérni.

kesztyű

Nem minden játékos egy baseball csapatban visel ugyanolyan típusú kesztyűt. Ötféle kesztyű van, amely alapján a játékos játszik. A pörölyök, csipeszek és az első búgók saját kesztyűkkel rendelkeznek, míg az infielderek és az outfielderek saját kesztyűvel rendelkeznek. Az első baseman és outfielderek mélyebb zsebekkel rendelkeznek, így jobban tudják elkapni a labdákat, míg az infieldereknek sekélyebb zsebük van, így gyorsabban tudják kiszedni a labdát, hogy az egyik bázisra dobjanak ki. A fogóknak több a párnázata a kesztyűikben, mert folyamatosan igénylik a labdát, és a korsóknak mélyebb zsebük van, hogy elrejthassák kezüket a tésztából az utolsó pillanatig.

Farm rendszer

A profi baseball játékosok több millió dollárt tudnak játszani. Annak érdekében, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy készen állnak a nagy ligákra, a játékosok olyan alacsonyabb szintű csapatokon indulnak el, ahol meg tudják játszani az ütésüket, dobásukat és pitchingjüket, mielőtt egy csapatba jönnek, és sok rajongó és a TV előtt játszanak. Ezeket a csapatokat mezőgazdasági csapatoknak nevezik, és három szinten vannak: A, AA és AAA, az AAA pedig a legmagasabb szintű mezőgazdasági csapat az Major Leagues előtt.