Atralin gél ráncoknál

Ha kezded látni az öregedés jeleit az arcodon, akkor valószínűleg azon kíváncsi, hogy van-e valamilyen módja annak, hogy csökkentsük a finom vonalakat és ráncokat, amelyek úgy tűnik, hogy a legtöbben idősödnek meg. Bár a páciensek megvásárolhatják azokat a termékeket, amelyek javíthatják a bőrüket, a bőrgyógyász ajánlhatja az Atralin vényköteles gélt az arcán.

Okoz

A bőr megváltozik, ahogy idősebb lesz a két ok miatt, az Amerikai Bőrgyógyászati ​​Akadémia szerint. Először is, elkezd eldörzsölni és ráncokat okozni a kollagén redukálásának következtében, amely természetesen előfordul, ahogy idősebb lesz. És másodszor, a kora foltokat és ráncokat mutatja a külső tényezők, elsősorban a napsütés miatt. A bőrgyógyászok a napfény “öregedés” miatt az öregedést nevezik, és a bőrt lazábbnak, ráncosabbnak és ráncosabbnak látják.

Funkció

A drog Atralin gél, amely a generikus gyógyszer-tretinoin márkaneve, segíthet a bőrnek fiatalabbnak tűnni, mivel a bőrsejtek gyorsabban megújulnak, a Drugs.com webhely szerint. Bár az Atralin gélt csak az Amerikai Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszer-Igazgatósága hagyta jóvá az akne kezelésében, az orvosok bármely betegnél előírhatják, beleértve a finom ráncokat is.

Használat / mellékhatások

Ha orvosa előírta az Atralin gélt a ráncok kezelésére, akkor pontosan az utasításoknak megfelelően kell alkalmazni, mivel az extra használatával a ráncok nem fognak gyorsabban eltűnni, de a bőrt irritálhatják, a Drugs.com szerint. Az Atralin gél mellékhatásai lehetnek bőrpír és hámlás, különösen a használat első néhány hetében. Azt is észreveheti, hogy sokkal érzékenyebb a napra, ezért nagyon óvatosnak kell lennie a fényvédő használatához, ha napfénynek van kitéve.

Eredmények

A vizsgálatok azt mutatják, hogy az Atralin gél hatóanyaga a tretinoin, amely sikeresen csökkenti a finom ráncokat. A Journal of Dermatological Treatment 2009-ben publikált tanulmány 57 beteget nézett fel, összehasonlítva a tretinoint alkalmazó betegeket a placebót alkalmazó betegekkel. Kimutató K. Kikuchi és a kollegák beszámoltak arról, hogy a tretinoin csoport 50% -kal csökkentette a finom ráncokat és 28% -kal csökkentette a mély ráncokat a tretinoin 26 hetes alkalmazása után.

szempontok

Az Atralin gél potenciálisan segít csökkenteni a ráncokat, a MayoClinic.com webhely szerint. Ha azonban az Atralin gél legjobb eredményeit szeretné elérni, teljes öregedésgátló programot kell követnie. Ez magában foglalja azt is, hogy megvédje bőrét a napfénytől, hidratálókkal, és ha dohányzik, akkor abbahagyja a dohányzást.