5k fuss jócsomag ötleteket

A Goodie táskák egy 5 kilométeres versenyen nemcsak a résztvevők meghódítására, hanem a versenyzők szponzorálására is alkalmas módon. Végül is, az aktív futók ideális célpontot jelentenek számos szponzor számára, Mark Beal, a Public Relations szakértője a The New York Times-nak. Csomagolással a jó táskák tele olyan dolgokat, amelyek futók valóban használni a verseny után, a szponzorok kap a legtöbb expozíció, és a résztvevők elhagyják a versenyt boldoggá.

Mondja el az Ön területének szállítóit, hogy szponzorokat keres, hogy segítsék a versenyt, és töltsék be a futócsákot. Adjon meg paramétereket a táskakészletekhez, például mintákhoz, kuponokhoz és szórólapokhoz, valamint a kitöltött táskák számához. Ahogy Beal rámutat, a versenyeken résztvevők ugyanazok az aktív emberek, akik új termékeket próbálnak kipróbálni, különösen, ha runner-centric.

Kezdjünk néhány utáni táplálkozással. Néhány energia-bar-mintát, ösvénykeveréket vagy gyümölcstermet az 5K után lehet kezelni. A “3 hónap az első 5k-ig” című könyv azt javasolja a futóknak, hogy szénhidráttartalmú ételeket töltsenek be a verseny után, valamint egy kis fehérjét. Beleértve a snacket a jó táskáin, üdvözlendő lesz a fáradt futóknak.

Add hozzá valamilyen hidratálást a zsákba is. Függetlenül attól, hogy ez egy kis üveg víz vagy egy minta elektrolitos ital, a futók szomjasak és lehetnek valamit inni, miközben várakoznak a célvonalon vagy a verseny díjat.

Kérje meg a szponzorokat, hogy adjanak tárgyakat a futók bőrének, arcának és testének. Az ajakbalzsam, a testápoló és még egy kis izomkémcső is segíthet a futóknak az utáni gyógyulásban. Még akkor is, ha a szponzor nem gyárt bőr- vagy testtárgyat, saját címkéiket használhatja, hogy továbbra is reklámozza cégét, miközben hasznos termékeket és jóízű termékeket kínál hálás futóknak.

Töltsön el néhány költődet a memorabilia és a verseny “swag” -ra. Azok, akik teljesítik az 5K-t, esetleg valami emlékezniük kell az élményre, úgyhogy a kalap, a póló vagy akár a szilikon karkötő költséghatékony és hatásos módja annak, hogy kitöltsék a posztfutós táskát.