Hasi zsírégetők férfiak számára

Gyors eredmények elérése és a nem kívánt hasi zsír elhordása miatt sokan úgy látják, hogy zsíros égető kiegészítők segítik a bosszantó extra fontokat. Az ezzel kapcsolatos probléma azonban az, hogy nemcsak a zsír zsírégetése lehetetlen egy bizonyos területről, de a zsírégetők valószínűleg nem fogják észrevehetőbb vagy gyorsabb eredményeket adni, mint a diétát és a testmozgást.

A legtöbb zsírégető táplálék olyan stimulánsokat és fűszernövényeket tartalmaz, amelyek növelhetik a testhőmérsékletet, és növelhetik a kalóriatartalmukat, jegyezte meg a sporttáplálkozó Anita Bean a férfiak fitness weboldalán. Elfojtják az étvágyat vagy felszabadítják az adrenalin szintjét, és növelik az anyagcsere sebességét, bár ez a hatás valószínűleg nagyon kicsi.

A legtöbb zsírégető táplálék kiegészíti az összetevőket, a két leggyakrabban koffein és zöld tea, jegyzi meg Dr. Jim Stoppani sportoló. A koffein segíthet a zsírvesztésnek a zsírsejtekhez való kötődéssel és a zsírégetés növelésével, míg a zöld tea catechineként ismert összetevői segíthetnek az anyagcsere-arány növelésében, teszi hozzá Stoppani.

Az a gondolat, hogy a férfiaknak szüksége van a zsírégetésre, egészséges mítosz, Dr. Chris Mohr dietetikus szerint. A táplálékkiegészítők egy kis lendületet adhatnak, ha a megfelelő táplálékkal és intenzív edzésprogrammal kombinálják, de a kiegészítés, a tabletta vagy a por nem varázsolja a hasi zsírt, jegyzi meg Mohr. Továbbá, ahol zsírégetést okoz a szervezetben, a genetika határozza meg, így a hasi zsír elvesztése érdekében minden területre koncentrálnia kell a zsír elvesztésére.

A zsírégető táplálékkiegészítő hozzáadásával a hasi zsírégetés nem feltétlenül lesz káros, de valószínűtlen, hogy sok jót is tesz. Mindig ellenőrizze orvosával, mielőtt új kiegészítést kezdene. A személyes tréner Christian Finn szerint a legjobb módja annak, hogy a férfiak gyorsan zsírt égessenek, ennél kevesebbet enniük, mint égetni, heti két-három alkalommal emelni a súlyokat, enni egy fehérje gazdag étrendet, és hozzáadni néhány szív-és érrendszeri munkát.

Zsírégető alapismeretek

Hozzávalók

Nagy kövér mítosz

Diét és edzés / kiegészítők