Legjobb gyakorlatok a súlycsökkenéshez a midsection körül

Ha inkább úgy nézel ki, mint a Mikulás a gyomrában, mint amennyit be akarsz vallani, biztosan nem vagy egyedül. A felesleges súly gyakran úgy tűnik, hogy rendeződik a középső szakaszban, különösen akkor, amikor korodzik, de a jó hír az, hogy léteznek hatékony módszerek, hogy megszabaduljanak tőle. A legjobb eredmény elérése érdekében fókuszáljon olyan gyakorlatokra, amelyek hangsúlyozzák a kalóriaégetést, nem pedig az izomelválasztást.

A kalóriaégetés tiszta értéke miatt kevés gyakorlatot lehet legyőzni. Egy órányi futás a 8 km / órás sebességnél közel 1 000 kalóriát éget el egy 160 fontos személynél és közel 1500 ember 240 lb. A futás nagy hatású, erőteljes edzés, de nem mindenki tarthat hosszabb ideig. Ahhoz, hogy könnyebbé váljon, gyakoroljon kocogást vagy alternatív intervallumokat, rövid futási sorozatokkal.

Annak ellenére, hogy nem közvetlenül célozza meg a hasat, a kickboxing nagyszerű edzés a midsection számára, mert szinte minden mozdulat az erõs izmok erõsítésére szolgál az egyensúly, a stabilitás és a teljesítmény biztosítása érdekében. Jelentős kalóriatartalmú égő, amely óránként több mint 700 kalóriát éget el egy 160 fontos személy számára.

Néha jump-képzésnek nevezik, a plyometrics egy intenzív testmozgás, amely magában foglalja az izom “betöltését”, majd felszabadítja a feszültséget egy erőszak robbanásakor. A washingtoni Állami Egyetem rekreációs részlege szerint a plyometrics “lehetővé teszi, hogy az izom a lehető legrövidebb idő alatt elérje a maximális erősséget”, ezáltal kiváló erővel és kardióval kombinálva. A legjobb plyó mozgások a középső szakaszban azok, amelyek csatlakoznak az ab aerobic munkához, mint például a hegymászás, a döntetlen ugró aljzatok és a pálmakulcsok.

Minden bizonnyal dörzsölődéseket, situpsokat és egyéb alapvető gyakorlatokat tehet fel, amelyek erősítik és felépítik az izmokat a középső részében. Ugyanakkor az amerikai Council of Exercise rámutat arra, hogy az ilyen mozdulatok nem fognak “csökkenteni” a zsírt a hasán, mert egyszerűen nem égnek elég kalóriát. Ha azonban elveszíti a duzzanatot, akkor hasznos lehet a középső rész megalkotása és meghatározása olyan gyakorlatokkal, mint például a négylábú, dagadó és hasi híd, amelyet a CNN.com és a MayoClinic.com javasolnak, mivel képesek sok magos izomra dolgozni egyszer.

A testsúlycsökkentés garanciája egyetlen testmozgás sem jelentkezik, mivel a genetikai tényezők, az anyagcsere-sebesség és a testméret mind hozzájárulnak ahhoz, hogy meghatározzuk, mennyi kalóriát égetnek egy edzés során. A gyomorban történő kicsúszáshoz a legjobb, ha napi étrendjében kalóriát vágsz le, és heti öt-hat alkalommal hetente legalább 45 percig gyakorolsz. Ha még mindig nem észlel pozitív eredményt az új fitnesz-terv megkezdésétől számított 4-6 héten belül, beszéljen kezelőorvosával.

Futás

Kickbox

plyometrics

Core gyakorlatok

szempontok