A kaszálás közben égett kalóriákat

A kertmunka örömöt jelent néhány ember számára, és mások számára terhet jelent, de a szabadtéri házimunka, mint például a gyep fűzése, kalóriát éget és fitneszépítést hoz. Keményebben dolgozik kézi fűnyíróval, de a gyep fűzése bármely típusú gépen fizikai aktivitás.

Mozgás és ellenállás

Mind a aerob testmozgás, mind az ellenállóképesség előnyeit élvezheti a gyep fűzése közben. Az aerob testmozgás megkönnyíti a szívét és a tüdejét, és az egész testet mozgás közben mozgatja. Az ellenállóképesség magában foglalja a gravitáció elleni küzdelmet. A kaszálás kombinálja a kétféle gyakorlatot, amikor manuális push kaszát működtet. Sétáljon folyamatosan, és nyomja a fűnyírót a fű ellenállása és a kerti lejtők ellen, jelentette be az Egyesült Államok Egészségügyi és Humán Szolgáltatások Tanszéke.

Kalóriák égve

A Fatburn.com szerint 153 kalóriát éget el, amikor 20 percig levágja a gyepet kézi tárcsa típusú kaszával, és súlya 160 font. A kaszálás egy órája 458 kalóriát éget. Egy önjáró gázzal vagy elektromos fűnyíróval végzett kaszálás kevesebb kalóriát igényel. Ön 115 kalóriát ég el 20 perc alatt és 244 kalóriát egy órán belül. A kaszálógépen végzett kaszálás csak 191 kalóriát éget egy teljes munkaidőre.

Frekvencia

Annak érdekében, hogy a Centers for Disease Control és Prevention által ajánlott 150 perces heti fizikai aktivitás teljes előnyeit kihasználhassa, a szomszédos pázsitodat és a sajátodat is meg kell kaszálni. Az alternatív kertészeti munkák, mint például a metszés a cserjék vagy raking levelek is éget kalóriákat, és tartja mozgásban, míg a fű nő vissza.